En flyttfirma du kan lita på

Välkommen till oss, vi är en professionell och vänlig flyttfirma som alltid sätter våra kunder först. Om du letar efter en flyttfirma som erbjuder personlig service, och som alltid behandlar dina ägodelar med omsorg är det oss du borde anställa.Vi har goda referenser från tidigare kunder och erbjuder en garanti för våra kunder. Detta betyder att du kan känna dig säker när du anställer oss för att sköta din flytt.

Våra anställda är de bästa inom branschen och vi har många års erfarenhet inom industrin. Vi bemöter alltid våra kunder med ett leende på läpparna, och lyssnar alltid på dina behov.

Genom att anlita en professionell flyttfirma i Stockholm kommer du att slippa all stress som kommer kring att flytta. Istället kan du fokusera på viktigare saker, medan vi sköter resten för dig. Vi hjälper dig att planera en välorganiserad stressfri flytt där du kan vända dig till oss för minsta problem. Vi finns alltid tillgängliga på att svara på alla dina frågor.

Ring oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Flyttfirma

Hela flytten eller delar av flytten

Det är du som bestämmer hur mycket hjälp du vill ha under flytten. Vi kan hjälpa dig med hela flytten eller enbart delar av flytten. Vi anpassar oss efter dina behov av en flyttfirma och kan hjälpa dig med både att packa och självklart själva flytten. Vi erbjuder prisvärda tjänster för våra kunder, och du får alltid en kostnadsfri offert för vad flytten kommer att kosta. I vårt kostnadsfri offert tillkommer också kostnader för förpackningsmaterial. För privatpersoner gäller även RUT-avdraget på våra tjänster.

En flyttfirma gör flytten enklare

Vårt mål är att göra det enklare för dig med din flytt. När du anställer oss som din flyttfirma sköter vi allt åt dig, medan du kan fokusera på annat. Förutom att hjälpa dig med flytten kan vi även hjälpa dig med flyttstädningen så att den blir utfört på ett korrekt sätt. Vi tar oss an alla sorters av uppdrag Vi utför arbeten för både privatpersoner och företag och kan hantera flyttar inom Sverige och även utanför Sverige.