Om oss

Hos oss möter du en professionell och erfaren flyttfirma i Stockholm som arbetar med flyttjänster och flyttstädning. De tunga lyft som krävs i samband med att du ska tömma en bostad och flytta in i ditt nya hem kan du alltså lämna till vår flyttpersonal. Att flytta tunga objekt och möbler som till exempel ett piano kräver både kunskap och rätt utrustning och hos oss finner du gott om båda. Vi erbjuder oss också som att städa ur din gamla lägenhet då du lämnar den. Att flyttstäda är ett stort projekt som kräver både tålamod och extrem noggrannhet och vi tar gärna den bördan från dig.

Undvik stress i flytten

Vi förstår att det är lätt att känna sig stressad när man lämnar sin bostad och ska flytta till ett nytt hem. Lämna därför det tunga grovjobbet till oss så att du kan få gå igenom flyttprocessen i en stressfri miljö där du slipper tänka på vad som ska göras och om du missat att göra någonting. Vi tar fullt ansvar för bärande, transport och städning så att du slipper.

Kunden är viktigast för oss

Vi är ingenting utan våra kunder. Därför lägger vi ned mycket arbete inriktat på att du som kund ska kunna känna dig så nöjd och tillfredsställd som det bara är möjligt när du anlitar oss som din samarbetspartner. Genom att vara våra kunder till lags och erbjuda bästa möjliga service odlar vi goda och långvariga relationer till våra kunder. Vi ser fram emot att börja samarbeta med dig också!