Våra tjänster inom flytt

De flesta som någon gång har flyttat vet att det är ett stort jobb. Till och med om man anlitar en flyttfirma i Stockholm. Det är mycket som ska planeras och göras. Just därför finns vi för att avlasta dig i flyttsituationen så mycket som möjligt. Det ingår i våra tjänster att ta hand om dina ömtåligaste föremål till de tyngsta möblerna. Du kan lugnt överlåta packning  och stuvning till oss. Vi ser till att flytten sker så smidigt för dig så att du kan fokusera på annat.

Vi utför det mesta inom flytt

Utöver privatflytt tar vi hand om företagsflyttar, vi organiserar och utför flytten på den mest effektiva och ekonomiska sättet för dig och ditt företag. I våra tjänster ingår flyttstädning och fönsterputs och vi sköter gärna hela uppdraget från flytt till städning. Vi åtar oss också så kallad långdistansflytt, när flyttlasset går från en landsända till en annan. Det ställer högre krav på planering, men vi gör allt för att du som kund ska känna dig helt trygg och nöjd. Ska flytten gå utomlands, inga problem, vi har erfarenhet och erbjuder helhetslösning för internationella flyttar som gör det lika säkert som om det vore tvärs över gatan.

Specialuppdrag, antika föremål, ömtåliga föremål, tunga föremål

Behöver biljardbordet bort? Ska flygeln byta rum? Har du fyndat på auktion? Våra tjänster täcker in enstaka uppdrag av speciell karaktär. Vi har lång erfarenhet och åtar oss det mesta. Kontakta oss med förfrågan så återkommer vi med offert.